Medical training = revalidatietraining
Fitnesscentra presenteren zich in deze tijd als healthcentra en worden door de klanten dan ook als zodanig beschouwd. Dat betekent ook dat steeds meer mensen met lichamelijke klachten de weg naar het Fitnesscentrum vinden. De Fitnesstrainers zijn echter niet opgeleid om deze mensen op een adequate wijze te begeleiden. Aan de andere kant heeft de gediplomeerde Fitnesstrainer al zeker een sterke basis, maar klanten met lichamelijke klachten vereist toch een specifieke aanpak en een aparte opleiding.

Mensen met RSI, schouder-, rugklachten, knie-, bekkeninstabiliteit, diabeticus, astma, revalidatie na een beenbreuk, spierscheur, u kunt het zo gek niet benoemen of American Style kan u daarin begeleiden.  U wordt bij American Style perssonlijk begeleid door gediplomeerde medicall instructeurs, en wel door de eigenaars Jan & Guzel zelf. Dus bij American Style zit u in goede handen. Na een persoonlijk gesprek, wordt er eerst met u lichtjes getraind, om te kijken naar uw belasting en belastbaarheid, en daar aan de hand wordt er een persoonlijke schema voor u gemaakt wat voor uw klacht geschikt is. Dit geschied in de Fitnesszaal.

Uiteraard kunt u ook deelnemen aan een andere tak van sport, hangt af van uw klacht / ziekte.

Ook kunt u bij ons terecht tijdens uw zwangerschap. Erg goed voor moeders en de baby. Wist u, dat volgens wetenschappers (onderzoek), de kinderen intelligenter blijken te zijn als moeders sporten tijdens hun zwangerschap?
Hieronder bevinden zich een paar foto's van 'onze' fanatieke moeders tijdens hun zwangerschap.

Marina sportte tijdens haar beide zwangerschappen 2 x per week (Spinning), en is bij beide zwangerschappen is Marina 4 weken voor de bevalling gestopt met het sporten.