Kinderen
Kinderen hebben altijd eenmaal een gratis proefles. Tijdens de Basisschoolvakanties hebben de kinderen geen les. De maanden juli en augustus hebben de kinderen ook geen les; Deze twee maanden worden dan ook niet in rekening gebracht.De kinderprijzen gelden alleen als de kinderen deelnemen aan de kinderlessen. Dit geldt tot de leeftijd van 16 jaar.

Na het behalen van hun diploma's, slip of band, worden de kinderen naar hun niveau of leeftijd door onze instructeurs in de juiste groep ingedeeld en niet door de ouder(s) zelf. De leeftijden op het lesrooster zijn ongeveer richtlijnen, maar zijn niet van toepassing voor elk kind.

KIDS FUN SPORT
Het idee is eigenlijk tot stand gekomen voor kinderen met Obesitas. Uit ervaring weten we met zijn allen, dat deze kinderen niet zo dol op het sporten zijn. Dus hebben wij een nieuwe vorm van sport bedacht. Namelijk Kids Fun Sport. Elke vorm van sport wat de kinderen tijdens deze les beoefenen , wordt in spelvorm gedaan. Op deze manier hebben de kinderen niet het gevoel dat ze verplicht moeten sporten, maar lekker een middagje komen spelen.
Ondertussen hebben de kinderen toch de nodige calorieen verbruikt.
Kids Fun Sport is toegankelijk voor alle kinderen.

Nieuw!!!
Kids Paaldansen (verticaal turnen )
wo. 18.00-19.00 uur