Home  -  Activiteiten  -  Gratis proefles  -  Tarieven  -  Lestijden  -  Contact
 
 
 
Tel: 0481-425342
Kangoo Jumps buideltasje
Kangoo Jumps draagriem
Kangoo Jumps tas
Kangoo Jumps tas
Wij zijn mometueel bezig met de site
 
Bedrijfsfitness

Wilt u ook goedkoper Fitnessen via uw werk? Maak dan gebruik van de Nationale Bedrijfsfitness Plan en ontvang maar liefst  40% belanstingvoordeel.

American Style werkt sinds kort samen met Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een groeiende organisatie die Fitness voor werknemers en werkgevers aantrekkelijk maakt.

Wat is uw voordeel:
Voor velen blijkt de prijs een belangrijke reden om niet te gaan Fitnessen. Wellicht geldt dit ook voor u en bent u om die reden nog niet begonnen. Of u Fitnesst al wel, maar zou dit graag voordeliger willen doen. Via uw werkgever kunt u uw abonnementsgeld laten verrekenen met uw brutosalaris. Deze verrekening zorgt voor een belastingvoordeel van maar liefst gemiddeld 40%!  belastingvoordeel

Een veelgebruikte methode door werkgevers is om bedrijfsfitness volgens het cafetariamodel aan te bieden. Dit betekent dat u belast loon mag ruilen voor een onbelast fitnessabonnement. Het percentage belastingvoordeel is gelijk aan het loonbelastingpercentage dat u afdraagt. Gemiddeld is dit 40%. Veelal kunt u uw abonnement laten verrekenen met bruto maandloon, of bijvoorbeeld vakantiegeld, eindejaarsuitkering of verlofuren.

Werkgeversbijdrage:
Naast de bruto/netto verrekening is het ook mogelijk om een belaste of onbelaste werkgeversbijdrage toe te passen.

Afhankelijk van de beschikbare vrije ruimte binnen de werkkostenregeling en een eventueel vitaliteitsbudget bespreekt deze organisatie alle mogelijkheden. Zo komt er een bedrijfsfitnessregeling tot stand die zowel voor uw werkgever als voor u en collega's financieel aantrekkelijk is!

Indien er geen bedrijfsfitnessregeling is op uw werk, kan bedrijfsfitness Nederland uw werkgever vrijblijvend hierover informeren.
Wilt u dat zij uw werkgever vrijblijvend informeren? Laat het ons dan even weten.